Bizspark – meget mere end GRATIS licenser

For længe siden skrev jeg et blogindlæg på Amino

Gengivet her:

Gratis Licenser – for startups

Hvem har hørt om BizSpark? Et program Microsoft har udviklet specielt til nystartede firmaer.  Kravene er rimelig simple.Firmaet må ikke være ældre end 3 år, skal være privatejet, ikke have en indtjening på mere end $1mill/år og forretningen skal være baseret på at udvikle pakketerede softwareløsninger – og altså ikke traditionelle konsulenthuse, der som sådan har indtjening med det samme, de har en opgave. Det har produktudviklere ikke og Microsoft har valgt at støtte disse firmaer via Bizspark.

Og hvad kan det så bruges til? Selvsagt en oplagt mulighed for at have et valg mellem software produkter og måske udvikle til flere platforme også. Licenserne man kan downloade svarer til en MSDN licens og hvert ”nystartede” firma har som udgangspunkt 8 MSDN licenser, der indeholder alle udviklingsværktøjer, SQLserver og endda også Azure (=Skyen).

Sidstnævnte er især interessant fordi det gør det superlet at komme i gang. Ingen udgifter til hardware, drift og vedligeholdelse. Der er selvfølgelig nogle begrænsninger men absolut rimelige og brugbare, før der skal betales. Og når den tid kommer må man formode, der er kunder på systemet, der dækker udgiften.

Azure er i øvrigt også åben overfor opensource programmer, så det kan sagtens være en kombination.

Bør måske lige nævne at der også er et Websitespark program (der indeholder lidt mindre licenspakker) som er for webudviklere.

Vi har i øvrigt en række netværkspartnere tilknyttet som tilbyder communitiet en masse værdier. Som nystartet (og det kan man sagtens være i nogle år) er der 3 hovedområder der kendetegner behovet for de fleste.
* Idé skal omdannes til forretning
* Synlighed/markedsføring/salg
* Kapital/Investorer

Microsoft tilbyder licenserne og viden omkring produkterne samt sparring om løsningen og sammen med netværkspartnere arrangeres forskellige events og netværksaktiviteter som kan dække de 3 hovedområder.
Således har vi lige udvalgt 15 Bizsparker som skal pitche foran en række investorer i Bruxelles her til juni og vi arrangerer flere events hvor netop dette emne dækkes.

Synlighed og markedsføring hjælper vi også med til iogmed vi laver artikler, historier, udtalelser m.m. på interessante startups – hvilket selvfølgelig alt sammen hænger sammen med salg.

Hvis du vil se mere om alle disse muligheder kan du følge med påhttps://anorgaard.wordpress.com/ og læse mere om Bizspark på www.Bizspark.com

Med venlig hilsen
Anette Nørgaard
Microsoft Danmark
@AnetteDK
Linkedin: http://dk.linkedin.com/in/anorgaard42

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s