Ifluenze.dk – Sociale medie på den effektive måde

Social Media Marketing and Mobile TV Matters First

Ifluenze er et full service Online Social Media Bureau

Her er en beskrivelse fra Ifluenze, som har et stærkt koncept vedr. video PR på mobiltelefonen som et socialt medie.

Ifluenze Mobile TV,

2012 er et år hvor der sker rigtig meget på de mobile platforme. Samtidig er det et år hvor der sker rigtig meget på de sociale medier.

Derfor åbner ifluenze Mobile TV dørene for at i kan komme på denne nye platform og få opmærksomhed på jeres virksomhed og jeres nye tiltag.

Som virksomhed står I nogle gange med et dilemma hvis der er blevet meldt forkert ud i pressen om et opkøb af en anden virksomhed, salg af en division eller et produkt der efter sigende ikke fungerer. I dag sender man måske en PR meddelelse ud og forsøger at komme i dialog med en journalist om en rettelse eller i værste fald et dementi.

ifluenze står med en mulighed for at komme ud på 15 video online platforme på en gang, samtidig med at I kommer i dialog med influenter i jeres marked. Ifluenze er også social, den debat der forgår her er på linje med LinkedIn og her vil erhvervsfolk tale om jer og sige deres meninger.

Hvorfor skulle man så det, jo fordi video er den stærkeste kommunikations form der findes og samtidig den hurtigst spredte. Sociale medier spreder budskaber hurtigere end før. Derfor har I et meget kraftigt redskab i ifluenze Mobile TV til at i møde komme markedet, aktionærer, medarbejder og kunder.

Stå du og vil i gang med ifluenze Mobile TV nu så ring til Steffen Kirkegaard +4561144472

Vi er i gang med at starte denne forretning og dermed kan vi til de første 100 der køber en 24 mdrs. pakke give 60% på disse. I pakken er der 2 indslag om måneden, Overvågning af alle sociale medier, med rapportering hver 14 dag om de emner I måtte ønske skal følges eks. brand loyalty brand recognition brand reputation. Spredning på 15 online kanaler som youtube Vimio metacafe og andre dette for at få den største spredning. Vi samarbejder med Commute media så I kommer ud til 600.000 daglige brugere af S-tog og busser, vi samarbejder med Euroinvestor så I kommer ud til 500.000 daglige bruger.  Vi har en lang række af samarbejdspartnere som vi åbner sløret for senere.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s