Wantr i Berlin

logo   Join Facebook here

Shoppingtool der udover at inspirere også hjælper dig med at følge dine favorit butikker og brands har allerede inden den endelige frigivelse vist sig at være eftertragtet. Teamet bag Wantr er et stærkt team og der har været et meget klart mål fra starten af og en effektiv eksekvering. De blev nomineret til at deltage i Bizspark Summit’en og blev udvalgt ud af flere hundrede til at pitche på scenen i Berlin.

Microsoft har lige åbnet, dvs den dag var der åbnet, deres nye kontor i hjertet af Berlin. Vi troede først det var ny supersej rå design, men viste sig at være meget ufærdig bygning 🙂 Det gav dog hele startup scenen en fantastisk stemning og udover at der var virkelig gode indlæg fra øvrige så må jeg sige kvaliteten af de startups der pitchede var utrolig høj.
Der var også startups der havde været i gang i rigtig mange år, men som så indenfor de sidste par år havde fået defineret et udvalgt fokusområde.

Der er skrevet en god blog omkring alle teamsene og eventen her

 WP_20130704_020 WP_20130704_004WP_20130704_011

Udover at Stefan Bech fra http://www.wantr.com fik muligheden for at fremlægge sin/og teamets idé på scenen resulterede det også i gode connections og omtale.

Pixel Pandemic – der deltog for nogle år siden med deres Zombie spil var med som deltager denne gang. Dette er ikke bare et spil som alle andre, men et spil for alle der ikke altid lige har flere timer at spille i (man kan gå til og fra spillet uden at “dø” i mellemtiden) – suverænt godt lavet på en teknologisk set revolutionerende måde. Thomas Jakobsen  blev connected med en masse og fik efter eget udsagn meget ud af bare at deltage.

Circal var også med. De har udviklet en kalender app – der gør det muligt at dele enkelte aftaler (altså ikke en hel kalender) og det er ligegyldigt hvilken kalender der bruges. Når først man kikker ind i deres forretningsmodel og visioner udvider der sig et hav af potentiale og teamet her er virkelig stærkt. Vagn Nielsen rendte til mødeaftaler i et væk i alle mulige og umulige pauser – der var så mange relevante personer til stede.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s