Events – Online

DevChannel! Et helt nyt initiativ, der

udspringer fra Danmark. DevChannel er en fast række at webinarer der tager aktuelle emner op. De kører fast hver 14. dag og efterfølgende kan de hentes On Demand via Channel 9. De første i rækken er allerede klar!

Introduktion til web udvikling med ASP.NET MVC

Dato: 5. februar 2015

Level: 200
Kom godt i gang med web udvikling med ASP.NET MVC. I denne introduktion vil vi  gennemgå, hvordan du kan implementere en moderne webapplikation.

Hvad er MVC og hvorfor skal jeg bruge det?

Introduktion til models, controllers, views, bootstrap, scaffolding, typescript, tools… alt det der gør det nemmere at udvikle webapplikationer.
Læs mere og tilmeld dig!

Brug Azure som hostingplatform for alle dine webapplikationer

Dato: 19. februar 2015

Level: 200

Med Azure Websites kan du nemt hoste dine webapplikationer i Microsoft Azure. Du vælger selv hvor mange servere, hvor de skal stå samt hvilken konfiguration. Azure Websites kører .NET, Java, PHP, Node.js og Python. Vi kigger i denne session på, hvordan du sætter et Azure Website op i Azure Portalen, deployer dertil og sætter autoscaling. Sidst kigger på WebJobs.
Læs mere og tilmeld dig!

Kom i gang med Universal Apps til Windows og Windows Phone

Dato: 5. marts 2015

Level: 200

Universal Apps blev introduceret til Microsofts årlige BUILD-konference i 2014 og gør det muligt at udvikle den samme app til både Windows 8 og Windows Phone 8. Vi kommer til at starte fra bunden og vil blandt andet komme ind på: hvordan app-projekter er strukturerede; hvad XAML er og hvordan det fungerer; en apps livcyklus; publicering til Windows Store m.m.
Læs mere og tilmeld dig!

Spring Infrastrukturen over i dit udviklingsprojekt med Visual Studio Online

Dato: 19. marts 2015

Level: 300

Visual Studio Online (VSO) er en række af tjenester, der understøtter udviklingen i Visual Studio. Vi kigger på alle de essentielle ting som versionsstyring, opgavestyring med lækre Scrum/kanban boards, build services med continuous integration og continuous delivery. Derudover ser vi på nogle af de nyeste ting der er kommet til der gør det muligt at integrere VSO til andre systemer.
Læs mere og tilmeld dig!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s